0

EL-CM COMPACT

Električni kotao snage 6-27 kW

Električni kotao snage 6-27 kW
Šifra Opis j.m. VP cena Poruči
CE031118 Kotao el. El-Cm Compact 18 kW Centrometal kom 66.899,00

Cene su velikoprodajne bez uračunatog PDV-a

Za maloprodajne cene pozovite najbliži maloprodajni objekat

Toplovodni elektro kotlovi El-Cm Compact proizvode se u širokom rasponu snaga, nazivnih toplotnih učinaka od 6, 9, 12, 15, 18, 21 i 24 kW. Predviđeni su za centralno grejanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor toplote na električnu energiju. Danas se sve više koriste i za zagrevanje potrošne tople vode u akumulacijskim i solarnim bojlerima, spajanjem na cevni izmenjivač bojlera.
Kotao El-Cm Compact, serijski je opremljen sa cirkulacionom pumpom, ekspanzionom posudom, sigurnosnim ventilom, sigurnosnim termostatom, pritisnom sklopkom, slavinom za punjenje i pražnjenje i digitalnom kotlovskom regulacijom.
Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji deo kuće ili stana, tim više što ne zahtevaju ventilaciju ili dimnjak. Korišcenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih ugradnih materijala, i proverenih tehničkih rešenja koja uključuju i kontrolu postepenog puštanja električnih grejača u rad, a sve zbog izbegavanja strujnih udara u električnoj mreži, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Proizvedeni su saglasno sa normom ISO 9001/2000.

 

Toplovodni elektro kotao model El-Cm Compact namenjen za grejanje manjih i srednjih objekata opremljen sa elektronskom regulacijom rada. Kotao je predvidjen za montažu na zid. Proizvod Centrometal

Oprema i pribor

Dodaj na listu