0
[ 20 06 2019 ]

Održani 9. "Dani otvorenih vrata"

Ideja za ostvarivanje ovako velikog poduhvata bila je, da se kao i prethodnih godina našim klijentima omogući da bliže upoznaju brendove koje unazad godinama koriste. Klijenti su bili u mogućnosti da bliže upoznaju celokupnu ponudu koju Etaž ima u svojim poslovnicama, takođe su mogli da saznaju sve o kompanijama, proizvodima, novitetima kao i svim ostalim pitanjima za koja im je bio potreban odgovor. U direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanija dobili su sve potrebne informacije.

Što u okviru izložbenih štandova, što u infomobilima svoje proizvode ove godine su predstavili preko 25 naših dobavljača Bosch, Caleffi, Centrometal, Esbe, Fischer, Fondital, Grohe, Grundfos, Henco, Herz, Hsg, Interplast, Kantherm, LG Electronics, Limbox, Mikoterm, Oventrop, Rehau, Rems, Sabiana, Simenes, Slovarm, Termorad, Tesa, Tiemme, Tim sistem...

Takođe sa druge strane našim dobavljačima omogućili smo da se bolje predstave i povežu sa krajnjim korisnicima svojih proizvoda. Tokom trajanja sajma dobavljači su organizovati niz predavanja, promocija, nagradnih igara i treninga.

 

Kompanija Rehau je organizovala "hulahop" takmičenje, nakon čega su pobednicima uručene nagrade.

Kompanija Bosch je nagradila najbolje instalatere iz 2018. godine.

Kompanija Fondital je organizovala nagradnu igru u kojoj je nagrada bila COOL sušač, takođe nagradila najbolje instalatere i firme koje su u prethodnoj godini ugradile najviše Fondital proizvoda.

Kompanija Grundfos je organizovala takmičenje u brzoj montaži svojih proizvoda, a nakon toga su podeljene nagrade pobednicima.

Kompanija Grohe je organizovala nagradne igre gde su pobednici dobili vrede Grohe proizvode.

Kompanija Herz je organizovala takmičenje u pikadu, a pobednicima su uručene nagrade.

Kompanija Mikoterm je slavila 25 godina postojanja i tom prilikom podelila 9 elektrokotlova najboljim instalaterima.

Kompanija Centrometal je takođe nagradila najbolje instalatere iz 2018. godine sa jaknama, a najbolja 3 putovanjem za 2 osobe.

Sva tri dana koliko je trajala ova manifestacija, u vremenu od 11.00 do 14.00 h održana su stručna predavanja.

Svakodnevno po završetku stručnih predavanja i obilazaka štandova, prisutnima je bilo omogućeno da druženje nastave u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku. 

Više o dešavanjima na Etažovom DOV-u možete pogledati na kratkom video snimku:

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

 

 

 

« Prethodna strana