0
[ 04 06 2016 ]

Održani "Dani otvorenih vrata"

U periodu od 01. do 03. juna 2016. u sedištu našeg preduzeća u Vrčinu održana je šesta po redu manifestacija sajamskog karaktera.

 

Ova manifestacija za cilj ima promociju i prezentaciju novosti u našem prodajnom programu, uz prijatno druženje sa poslovnim partnerima.

Što u okviru izložbenih štandova, a što u infomobilima svoje proizvode ove godine su predstavili preko 30 naših dobavljača Centrometal, Caleffi, Oerre, Limbox, Bosch, Herz, Interplast, Fondital, Rems, Caleffi, Rehau, Siemens MBS, Schiedel, Tim Sistem Henco, Oventrop, Fischer, Mikoterm, Grundfos, Grohe, Slovarm, Henkel, Termorad, Tiemme i mnogi drugi. Takođe smo posetiocima pružili priliku da se upoznaju sa novim programima iz našeg prodajnog programa: LG, Siemens, Sabiana, MTA, Oerre, Limbox, Tim Sistem, MBS, Varem...

Sva tri dana koliko je trajala ova manifestacija, u vremenu od 11.00 do 15.00 h održana su stručna predavanja:

 

- Centrometal je predstavio novitete iz proizvodnog programa.

 

- LG je predstavio toplotnu pumpu Therma V, Multi V sistem...

 

- Bosch je upoznao prisutne sa novim pelet set-om, gasni kotlovima, novom toplotnom pumpom i sa solarnim sistemima

 

- Sabiana je predstavila proizvodni program

 

- Siemens je predstavio programske pakete Siemens opreme, kalorimetre, termometre      

 

Svakodnevno po završetku stručnih predavanja i obilazaka štandova, prisutnima je bilo omogućeno da druženje nastave u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku.

 

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

smrtovnice

 

 

 
 

 

 

« Prethodna strana