0
[ 15 10 2015 ]

CENTROMETAL SLAVI 50 godina POSTOJANJA

U petak, 16.10.2015 godine, kompanija Centrometal je proslavila 50-ti rodjendan.

Početkom 1965.godine g. Karlo Zidarić osnovao je porodičnu radionicu za montažu i održavanje sistema centralnog grejanja. Tim iskustvom, ušlo se u svet razvoja i konstruisanja, koji je inplementiran 1990.godine u novonastalu kompaniju Centrometal d.o.o.

Danas, kompanija Centrometal uporno gradi svoj put u svetu proizvođača termotehničke opreme, ima preko 200 zaposlenih, centar za obrazovanje, ispitnu stanicu, moderan tehnološki park i razgranatu servisnu službu....

Temelji na kojima je zasnovano poslovanje kompanije su kvalitet proizvoda,optimalno korišćenje energije,zaštita životne sredine kao i zadovoljni kupci. Akcenat kod razvoja stavljen je na opremu koja koristi obnovljive izvore energije (drvo,sečka,pelet...),čime je kompanija aktivno uključena u zaštitu životne okoline i optimalnom iskorišćavanju energije.Kvalitet proizvoda i dobro poslovanje  kompanije doprinosi i ISO standard 9001:2008 koji je implementiran.

Kompanija Centrometal danas posluje u skoro svim evropskim zemaljama, a u pet ima svoju servisnu službu, što potvrđuje ne samo kvalitet njihovih proizvoda, već i brigu o kupcima.

 Fabrika

Slika 1.  Fabrika Centrometal

Zaposleni

Slika 2. Zaposleni kompanije Centrometal

 

smrtovnice

 

 

 

 
 

 

 

« Prethodna strana