0
[ 04 06 2015 ]

Održani Dani otvorenih vrata i obeležen jubilej preduzeća

U periodu od 03. do 05. juna ove godine, po peti put, održali smo manifestaciju sajamskog karaktera Dani otvorenih vrata i proslavili 25. rođendan preduzeća

Peti put, organizujemo manifestaciju sajamskog karaktera Dani otvorenih vrata koja za cilj je ima promociju i prezentaciju novosti u našem prodajnom programu, uz prijatno druženje sa poslovnim partnerima.

Što u okviru izložbenih štandova, a što u infomobilima svoje proizvode ove godine su predstavili preko 30 naših dobavljača (Centrometal, Bosch, Herz, Fondital, Rems, Caleffi, Rehau, MBS, Schiedel, Henco, Oventrop, Fischer, Mikoterm, Grundfos, Grohe, Slovarm, Henkel, Termorad, Tiemme i mnogi drugi). Takođe smo posetiocima pružili priliku da se upoznaju sa novim programima iz našeg prodajnog programa: LG, Siemens, Sabiana, MTA, Thermokraft, Tim Sistem, Varem...

Sva tri dana koliko je trajala ova manifestacije, u vremenu od 11.00 do 15.00 h održavana su stručna predavanja:

- Centrometal je predstavio novitete iz proizvodnog programa kao što su kaminske peći na pelet Centropelet modeli Z, ZS i ZV i novi pirolitički kotao BIO-TEC L.

- LG je predstavio toplotnu pumpu Therma V, Multi V sistem...

- Bosch je upoznao prisutne sa novim električnim kotlom E Tronic 7000, i novim gorionikom na pelet.

Svakodnevno po završetku stručnih predavanja i obilazaka štandova, prisutnima je bilo omogućeno da druženje nastave u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku.

Tako je prvog dana posle završetka sajma nastavljeno druženje uz nastup Zvonka Bogdana u čast našeg malog jubileja, 25 godina od osnivanja preduzeća. U veseloj atmosferi druženje je potrajalo da kasno u noć.

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

 

smrtovnice

 

 

 

 
 

 

 

« Prethodna strana