0
[ 17 06 2014 ]

Obuka servisera za proizvode Tim Sistem

U centrali firme Tim Sistem iz Stare Pazove, 16.06.2014. godine, organizovan je seminar za osposobljavanje servisera za održavanje peći na pelet.

Tim Sistem je preduzeće koje je osnovano 1999. godine, i od samih početaka bilo je posvećeno izradi kvalitetnih proizvoda i sposobnosti da ponudi optimalna rešenja za poboljšanje kvaliteta života. Danas, na desetine hiljada “TIM SISTEM” peći i šporeta pružaju osećaj topline doma i doprinose tome da je Tim Sistem sa svojih 130 zaposlenih zauzeo jedno od vodećih mesta u proizvodnji peći i šporeta na drvo u regionu Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope. 85 % godišnje proizvodnje prodaje se u inostranstvu, a od skoro i naše preduzeće u prodajnom programu ima peći na pelet ovog domaćeg proizvođača.

Po dolasku u fabriku dočekali su nas ljubazni domaćini koji su nas proveli kroz pogone fabrike i upoznali sa proizvodnim procesima, od samog početka proizvodnje, pa do trenutka kada iz proizvodnje izlaze gotovi proizvodi.

Kako bi prodaju ovih proizvoda pratila i kvalitetna servisna služba, nakon obilaska proizvodnih pogona, organizovano je interaktivno predavanje od strane inženjera Nikole Pejovića koji je teoretski, kao i praktično, preneo znanja o spomenutim proizvodima. Svaki od servisera učestvoao je aktivno u podešavanju rada peći i rešavanju raznih situacija izazvanih simulacijom problema...

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana