0
[ 06 03 2014 ]

Održana je prezentacija firmi Caleffi, Henkel i Ekopan DM

U našem školskom centru u Vrčinu na dan 05.03.2014. godine predstavnici firmi Caleffi, Henkel i Ekopan DM predstavili su svoje novitete i najzanimljivije proizvode iz proizvodnog programa.

Prezentacija je bila organizovana za instalatere iz našeg Kluba saradnika koji su se odazvali u velikom broju. Na početku prezentacije, prvo je g-din. Vladimir Milidragović ispred firme Caleffi predstavio prodajni program firme Caleffi, novitete, odzračne sisteme, kao i mernu tehniku.

Posle firme Calefffi prezentaciju je nastavilo g-din.Radivoj Đorđević ispred firme Henkel koji je predstavio njihov program za zaptivanje u vodovodnim, grejnim i gasnim instalacijama sa osvrtom na njihov već poznati poliamidni konac Loctite 55.

Na kraju je vladnik i direktor Ekopan DM iz Niša g-din Miloš Mladenović, prezentovao novi proizvod, jedan od tehnološki najnaprednijih električnih kotlova na našem tržištu, kao i na tržištu Evrope. Sopstvenim razvojnim resursima uspeli su da proizvedu električni modulacioni kotao pod nazivom EON. Kotao odlikuje moderan dizajn, ugrađeni visokokvalitetni delovi, funkcionalnost i bezbedan rad.

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana