0
[ 01 02 2013 ]

Preporučujemo aluminijumski radijator Calidor Super

U prodaji je novi Fonditalov aluminijumski radijator Calidor Super, naslednik Calidor S4.
 
 
Aluminijumski radijator Calidor Super nastao je u saradnji italijanske kompanije Fondital sa najprestižnijim evropskim fakultetima. Model Calidor Super je poboljšana verzija Calidora S4, čiji dizajn omogućava najbolji odnos toplotne snage i težine samog radijatora.

Fonditalov aluminijumski radijator model Calidor Super prolazi kroz proces dvoslojnog nanošenja boje što za rezultat daje njegovu glatku i sjajnu površinu, koja se lako čisti i održava, Njegov moderan i elegantan dizajn, kao i termičke performanse čine ga atraktivnijim u odnosu na standardni panelni radijator.

Prednosti u odnosu na Calidor S 4:

- U pogledu oblika 6 bočnih lamela koje su dizajnirane na bazi termodinamičke simulacije fluida i testiranja u klima komori što omogućava veći toplotni učinak sa manjom grejnom površinom, a samim tim i manjom težinom.

- U pogledu otvora na poleđini koji omogućavaju veću konvektivnu razmenu toplote.

- U pogledu nove kape koja zatvara donji deo članka koja je izrađena od aluminiziranog čeličnog lima, i nije zavarena a zaptivanje je zagarantovano O-ring dihtungom. Dizajnirana je tako da se u njoj ne sakupljaju nečistoće iz sistema. Pošto se kapa više ne vari za dno radijatora, nema više ni problema sa šljakom na dnu radijatora. Sve kape serije Super završno su tretirane sa Alternum antikorozivnom zaštitom.

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana