0
[ 10 12 2012 ]

43. Međunarodni kongres i izložba o grejanju, hlađenju i klimatizaciji

U periodu od 05.12. do 07.12.2012. godine u Sava Centru u Beogradu održaće se 43. po redu Međunarodni kongres i izložba o grejanju, hlađenju i klimatizaciji.

Preko 60 prihvaćenih naučno-stručnih radova u programu 43. međunarodnog kongresa o KGH, izložiće autori iz dvadeset zemalja sveta. Među mnogobrojnim učesnicima naći će se i naši partneri kao što su Bosch, Danfoss, Grundfos, Herz, Oventrop, Rehau i mnogi drugi. Po prvi put u delu programa kongresa posvećenog studentima magistarskih i doktorskih studija učestvovaće kao predavači i autori iz drugih zemalja, tako da je i taj deo kongresa dobio međunarodni karakter, što će koristiti mlađoj generaciji naših stručnjaka.
Predavanja su podeljena po tematskim oblastima. Karakteristično je da veliki broj radova tretira energetsku efikasnost građevinskih objekata, sa temema koje ukazuju šta još treba predvideti da bi pravilnik o sertifikaciji građevinskih objekata postao sveobuhvatan. Autori mlađe generacije su prijavili radove bazirane na primeni raznih softverskih programa, a zapažen je veći broj radova posvećen primeni obnovljive energije u građevinskim objektima i novim tehnologijama u tehnici hlađenja.
Izlaganja u uvodnom delu traju do 20 minuta, radovi posvećeni primeni softverskih programa do 10 minuta, a sva ostala predavanja ograničena su na po 15 minuta. Diskusija je na kraju izlaganja svih radova u tematskoj grupi. Predstavljanje firmi glavnih sponzora predviđeno je u programu drugog dana kongresa.

Više informacija o kongresu možete pronać ovde.

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana