0
[ 08 11 2012 ]

Projektantska konvencija u Sava Centru u Beogradu

16. oktobra 2012 god. Firme BOSCH i GRUNDFOSS su organizvali zajedničku projektanstsku konvenciju u Sava Centru u Beogradu.

Odziv zvanica bio je odličan, prisutno je bilo gotovo 300 ljudi Od strane Grundfosa prisutnima su bile predstavljene i podeljene komercijalne brošure i knjižice za Grundfos pumpe MAGNA3 i TP, TPE, kao i WinCAPS katalog. Bosch je spremio i predstavio jako dobre alate za projektovanje i odabir kotlarnice, kompletnu tehniču dokumentaciju i ACAD podloge.

Uvodni govor i program prezentacije predstavio je g-din Mladen Kuparić, rukovodilac odeljenja BOSCH grejne tehnike. G-din Kuparić je prezentovao način poslovanja, ciljeve BOSCH-a u Srbiji, nastavljajući i završavajući predstavljanjem izuzetno širokog Bosch-Buderus proizvodnog programa. Nakon toga usledilo je prezentovanje Buderus programa od strane g-dina Vladimira Živanovića koji se osvrnuo na uštede upotrebom kondenzacione tehnologije kod malih, srednjih i velikih sistema što je bilo propraćeno zanimljivim primerima iz prakse. Rekonstrukcija kotlarnice, zaštita hladnog kraja kotla, Buderusova jedinstvena regulacija predstavljene su kroz šametske prikaze stručno obrađene primere. Po završetku prezentacije predstavljena je kompletna dokumentacija na CD-ovima, koju su dobili svi prisutni i alat za projektante, programi Integra Cad, Planungsoffice kao i A-CAD podloge BOSCH i BUDERUS.

Grundfos je ispred zvanica predstavio g-din Dušana Durković, Country Manager koji je govorio o Grundfosu u celini, njegovoj istoriji i tehnološkoj evoluciji tokom proteklih godina. Na kraju je akcenat stavljen na EuP standard prikazivanjem filma „Grundfos ima rešenje“ što je bio uvod u glavnu Grundfosovu prezentaciju o MAGNA 3 pumpama koju je prezentovao g-din Nikola Topalović. Prezentacija je bila nekonvencionalna uz pomoć standardnih slajdova i animacija u vezi izrade MAGNA 3, poređenjem starih i novih funkcija, karakteristikama, kao i isticanje prednosti prema BMS i SCADA instalacijama. G-din Topalović je na sveobuhvatan način istakao važne činjenice u vezi pumpe MAGNA 3, tako da je svako od prisutnih mogao pronaći nešto interesantno za sebe. Nakon završetka prezentacije o MAGNA 3 pumpama pred auditorijum je izašla g-đa Jasminka Savić koja je nastavila prezentaciju o energetskoj efikasnosti u industriji i učešću Grundfosa u toj oblasti industrije.

Na kraju je usledilo prezentovanje širokog asortimana Loos kotlova od strane g-dina Dejana Dotlića.

Svako od prisutnih, bilo da radi direktno u sistemu grejanja, ili kao trgovac opreme, ili kao projektant dobio je pravu informaciju koja će biti korisna u daljnjem obavljanju njegovog posla. Odlična reakcija publike govori da je ova prezentacija ispunila sva očekivanja.

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana