0
[ 02 09 2010 ]

Bosch - skup servisera, novosti, akcije...

Odeljenje Bosch termotehnike se potrudilo da upriliči čitav niz akcija i novosti.Sve to je predstavljeno partnerima na skupu u Grzi. Opširnije...

U predivnom ambijentu rezervata prirode u Grzi, odeljenje Bosch Termotehnike se potrudilo da predstavi akcije koje je organizovalo za predstojeću sezonu. Akcijski letak možete preuzeti ovde.

Osim brojnih akcija predstavljen je i novi model gasnog kotla. Zapravo, radi se o proširenju game modela dobro poznate serije Gaz 3000 (bivši Ceraclass Basic). U dosadašnjoj ponudi nalazili su se modeli snage 11 (12), 18 i 24 kW a sada je u ponudi i model snage 30 kW u izvedbi samo grejanje ili kombinovani. Oba modela su sa zatvorenom komorom - fasadni.

Novost kod ovog modela osim snage od 30 kW je solarna kompatibilnost. Praktično, to podrazumeva da kotao prepoznaje temperaturu u bojleru sanitarne vode koji se zagreva sa solarnim kolektorima (ili na neko drugi način) i u slučaju da sanitarna voda u bojleru nije dovoljno zagrajna on je preusmerava na sekundarni izmenjivač kotla i na dodatno dogrevanje. Na ovaj način sa ovim kotlom moguće je iskoristiti bojler sa jednom spiralom za zagravanje sanitarne vode putem solarnom sistema a uz asistenciju gasnog kotla.

Osim svih prednosti koje serija kotlova Gaz 3000 nosi sama po sebi, velika prednost ovog modela je i cena od 95.053 din sa PDV-om.

predavanje

Nakon detaljnih informacija i uputstava koje je dobilo oko 130 servisnih i prodajnih partnera organizovana su i sportska druženja

sport

 a najuspešniji su dobili simbolične nagrade

 ekipa

 

« Prethodna strana