0
[ 15 03 2010 ]

Junkers postao Bosch

Nakon što je postao deo grupe Bosch Termotehnika Junkers je i zvanično promenio ime u Bosch. Opširnije...

Srbija je jedna od osam zemalja istočne i jugoistočne Evrope u kojima će početkom marta 2010. brend Junkers biti promenjen u brend Bosch grejna tehnika, najavljeno je pred oko 400 zvanica na svečanoj konvenciji koja je održana u Opera&Theatru Madlenianum u Zemunu. Konvenciji su prisustvovali poslovni partneri iz sveta termotehnike u Srbiji, koji su imali priliku da premijerno čuju novosti koje na tržšte donosi Bosch grejna tehnika.

govor

Bosch grejna tehnika prisutna je u Srbiji od 1998. godine, nudeći zidne gasne uređaje, kondenzacionu tehnologiju, kotlove na čvrsto gorivo, solar i druga rešenja za korišćenje obnovljivih izvora energije. Predstavništvo u Srbiji posebno očekuje značajan rast kroz proširenu ponudu solarne tehnologije. “Potražnja za najnaprednijom tehnologijom je u porastu, i taj trend će omogućiti dalje jačanje naše tržišne pozicije” rekao je Mladen Kuparić, šef Odeljenja grejne tehnike Bosch u Srbiji, kao i to da se očekuje velika korist od promene naziva koji bi dodatno proširio ponudu energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode.
Promenom naziva Junkers u Bosch grejna tehnika doprineće povećanju ulaganja u nove proizvode i njihov marketing. Istovremeno, inovacije kompanije Bosch i prošireni proizvodni program doneće benefit svim kupcima i partnerima.
”Junkers je pojam inteligentnih rešenja i vrhunske podrške. Sada će inovativna snaga i tržišna prisutnost firme Bosch postati još uočljiviji.”

U ovom trenutku desiće se vizuelna promena sa prepoznatljivih Junkers boja i dizajna na Bosch korporativni dizajn. U skladu sa tim i proizvodi će promeniti komercijalna imena ali će se modeli i dalje identično zvati: ZWB, ZSB, ZSBR,....

ise

U narednom periodu na našim web stranicama imaćete više informacija o svemu tome kao i obimnu tehničku dokumentaciju za Bosch proizvode.

« Prethodna strana