0
[ 08 10 2009 ]

Panelni radijator SANICA

Malo je proizvoda koje će te platiti manje nego što vrede a u isto vreme pružaju više od očekivanog. Sanica, panelni radijator je uspeo upravo to. Opširnije...

O proizvodjaču,

Istorija Sanice datira još od pre 22 godine kada je nastala kao deo FATIONGLU grupacije. Ipak pravi procvat i napredak Sanice kao proizvodjača čeličnih radijatora počinje 2002. godine kada su iz Francuskog ogranka Vogel&Noot-a, firme Finigroup, preseljene proizvodne linije u predgradje Instambula, pogone Sanice. Danas, u okviru 18.000 m2 zatvorenog i 35.000 m2 otvorenog prostora, u skladu sa ISO 9001:2000 standardom i CE sertifikatom, Sanica proizvodi preko 2 miliona dužnih metara radijatora od čega čak 65 % izvozi u 35 zemalja. Više o proizvodjaču Sanica možete saznati na www.sanica.com.tr.

Visoka efikasnost, maksimalno iskorišćenje
Radijatori su izrađeni tako da su na svaki vodeni stub zavarene dve kolektorske lamele kako bi se obezbedio maksimalni stepen iskorišćenja. Povećana širina radijatora (106 mm kod Tipa 22 ) čini da ovaj radijator ima povećanu toplotnu snagu. Radijatori su ispitani u skladu sa EN 442 i svi podatci u okviru kataloga i na našem web saitu su u skladu sa ovim normama.

Visok kvalitet završne obrade
Radijatori se standardno izrađuju u beloj boji (RAL 9010). Priprema radijatora i sam proces farbanja odvijaju se u više faza i presvučeni su sa epoxy-poliester prahom. Gornju rešetku je moguće jednostavno demontirati i na taj način lako očistiti unutrašnjost radijatora

Široka gama proizvoda
Kompletna gama proizvoda bazira se na 5 tipova radijatora grupisanih po debljini kao i u visinama od 300,400,500,600 do 900 mm i dužine od 400 do 3000 mm. Praktično sa njima je moguće udovoljiti svakom zahtevu korisnika. Radijatori su sa fabrički postavljenom gornjom rešetkom i bočnim stranicama (izuzev Tipa 10).

Pakovanje
Radijatori se pakuju sa plastičnim zaštitama na uglovima i duplom folijom sa vazdušnom jastučićima. U pakovanju sa radijatorima su nosači sa plastičnim štitnicima, vijci sa tiplovima, čep i odzraka, ključ za odzračivanje radijatora.

Garancija 12 godina
Garantnim rokom u trajanju od 12 godina pokriveni su svi nedostaci nastali usled lošeg materijala ili greške u procesu proizvodnje.

A cena

Kada se uzme u obzir kvalitet, široka gama proizvoda, pakovanje, oprema, garancija...moglo bi se reći da je naša konstatacija sa početka zaista adekvatna proizvodu Sanica. Proverite na adresi

Nadamo se da će te prepoznati panelni radijator i potražiti u vašoj trgovini,

Vaš Etaž 

« Prethodna strana