0
[ 02 07 2009 ]

Valsir = proveren kvalitet

Kvalitet rada sa velikim grupacijama je sveobuhvatna podrška za kompletan sistem. Fondital Group i mi kao njihovi distributeru smo vam učinili dostpunim Valsir, sinonim za kvalitet kada su u pitanju instalacije. Opširnije...

Fondital Group, osim brenda Fondital koji je kod nas i u Evropi poznat kao najveći proizvodjač aluminijumskih radijatora i proizvodjač kvalitetnih gasnih kotlova u svom sastavu ima i brend Valsir S.p.A.. Ovaj proizvodjač je svoj program usmerio na opremu za instalacije vodovoda, kanalizacije i grejanja. valsir fabrika

Preduzeće je osnovano 1987. godine u blizini grad Brescia gde se nalazi sedište i proizvodni pogoni preduzeća. Valsir danas je moderna fabrika sa više od 450 zaposlenih i više od 120 milEura prometa. Preduzeće sa stalnim investicijama i ulaganjem u razvoj i tehnologiju.

Proizvodni program

Kompletan podeljen je u 9 grupa i baziran je na opremi za instalacije vodovoda, kanalizacije i grejanja.

valsir kolaz

Valsir je poznat i po brojnim inovacijama. U prvom redu to je sistem PEXAL EASY - sistem montažno-demontažnog fitinga koji omogućava pun protog vode kroz cevovod bez bilo kakvih redukcija i pada pritiska na fiting.

Od nedavno Valsir je u svoj program ubacio i sistem kišnog odvoda i kanalizacije koji je namenjen pre svega objektima sa ravnim krovovima.

Kvalitet

Od svog nastanka Valsir S.p.A. se odlikuje visokim kvalitetom izrade svojih proizvoda i konstantnim tehnološkim inovacijama. Ovakav način poslovanja uslovio je da Valsir S.p.A. bude među prvim kompanijama u svetu koje su još 2001. godine dobile sertifikat ISO 9001:2000 (DNV)

Kao i na sve ostale proizvodne programe, tako i na ove VALSIR S.p.A. daje garanciju od 10 godina.Valsir S.p.A. poseduje preko 135 sertifikata proizvoda i proizvodnih linija koji pokrivaju preko 7000 artikala

Projekti i projektanti

Valsir veliku pažnju posvećuje projektnim i objektnim poslovima. S tim u vezi izradio je software za projektovanje sistema grejanja, vodovoda i kanalizacije pod nazivom Silvestro. silvestro logo

Software je potpuno besplatan kao i obuka za rad na njemu. Za dobijanje software molim Vas da nas kontaktirate kako bi se dogovorili oko obuke. Softwera je isključivo za projektante.

Aktivnosti

Skoro da nema sajamske manifestacije na kojoj Valsir nije prisutan. Kako u Evropi tako i u svetu. Ove godine je Valsir prvi put samostalno izlagao na proteklom Sajmu Tehnike u Beogradu.

Sport

Valsir kao napredno preduzeće osim investiranja u lični napredak velika sredstva ulaže u sport i druge društvene aktivnosti. 

Velika sredstva se odvajaju za fudbal, skijanje, planinarenje, atletiku,... Ono po čemu su najpoznatiji svakako je motociklizam i Super Bike Championship. U proteklim godinama Valsir je bio sponzor tima Ducatti Xerox Team-a a posebno uspešna im je bila sezona 2008. kada su postali šampioni sa vozačem Troy Bayliss

 valsir motor

Valsir je i ove godine sponzor ovog tima a grupa naših partnera će biti gost Valsira na stazi u Brnu (Češka Republika) od 24.do 26.07.

Više o Valsiru možete pronaći na našim stranicama ili na www.valsir.it.

 

« Prethodna strana