0
[ 30 04 2009 ]

Centrometal - uvek nešto novo, nešto inovativno

Tokom aprila u Zagrebu je održan Sajam tehničkih dostignuća Interklima u Zagrebu na kome je jedan od najznačajnijih nastupa imao naš partner Centrometal sa velikim brojem noviteta. Opširnije...

Kao i svaki put, Centrometal je i ove godine pokazao svu snagu i mogućnosti na najvećem skupi u Hrvatskoj na 300 m2. Štandom koji je već tradicionalno namešten dominirali su proizvodi po kojima se prepoznaju već više od 30 godina tako i sajamske promocije kojih je i ove godine bilo jako puno pa ćemo ovom prilikom nabrojati samo neke:

 

Kotlovi sa dva ložišta - ovo nisu novi modeli na tržištu ali je gama proizvoda delimično izmenjena i upotpunjena. Osim dosadašnjeg modela koji je kombinovao čvrsto gorivo i ulje/gas sada su u ponudi kotlovi koji kombinuju čvrsto gorivo i pelet, model koji kombinuje uljne/gas i pelet.

 

Kotlovi za loženje drvenom sečkom i čvrstim gorivom Bio CK - izuzetno praktičan kotao za područja sa velikom količinom drveta i prerade drveta. Ušteda u ogrevu je izuzetna a rad je automatizovan. Kotlovi se rade u rasponu snaga 25 do 60 kW.

 

Kotlovi za loženje peleta Cm pelet set - oni su i do sada imali kotlove na pelet ali novost je da se sada rade i u rasponu snaga do 500 kW. Set sesastoji iz svih neophodnih elemenata za rad sistema kako u slučaju da se rezervoar za pelet nalazi tik uz kotao tako i u slučaju da je dislociran u susednu prostoju ,...

 

Kotlovi za drvenu strugotinu ili suvu piljevinu Eko CKS Multi - Ceo sistem radi potpuno automatizovano sa izuzetno velikim stepenom iskorišćenja. Rade se u rasponu snaga od 60 do 500 kW i osim strugotine i piljevine mogu da koriste i pelete.

Etažni kotao sa rernom snage 15 KW - pored već poznatih modela Eko PEK snage 23 i 29 kW ponuda je upotpunjena modelom snage 15 kW.

 

Elektro kotlovi Ei CM do 50 KW - u dosadašnjoj prodaji su bili modeli snaga do 27 kW. Od sajma tehnike u ponudi su i veće snage i to u rasponu od 30, 33, 36, 39, 42,45, 48 i 51 kW. I ovi modeli su opremljeni modulirajućom digitalnom regulacijom, bešumnim radom i izradjeni su u skladu sa normom ISO 9001/2000.

 

i još mnogo toga a dobar deo eksponata će biti prikazan i na predstojećem Sajmu tehnike u Beogradu (11 do 15 maj) gde je Centrometal aktivan učesnik u Hali 4 (bivša Hala 14) na dobro poznatom mestu gde su već duži niz godina.

« Prethodna strana