0
[ 25 07 2007 ]

Novi modeli u ponudi

Posle sajamskog predstavljanja najnovijih modela JUNKERS gasnih kotlova i protoènih bojlera za 2007 godinu, ETAZ je i zvanièno zapoèeo njihovu prodaju.
Kao Zvanièni uvoznici i Distributeri programa Junkersa u prilici smo da Vam ponudimo kompletnu gamu proizvoda zajedno sa novim modelima. U narednim redovima možete pronaæi kraæe opise novih modela a u okviru našeg cenovnika možete pronaæi više tehnièkih informacija kao i prospektnu i tehnièku dokumentaciju. CERACLASS Osnovni model u ponudi Junkersa. Ovaj model nudi visok komfor grejanja i komfor potrošnje tople vode, kao i štednju energije zbog rada sa visokim stepenom iskorišæenja. Proizvode se u snage 11,18 i 24 kW kao fasadni i dimnjaèki, samo za grejanje i kombinovani. Posebna novost je kotao snage 11 kW koji kao kombinovani model u režimu pripreme vode za grejanje ima snagu 11 kW a kada radi u režimu pripreme sanitarne vode ima snagu 20 kW. Ovaj kotao je idealan za male stambene jedinice kvaderature od 40 m2 pa na više. Ceraclass se odlikuje i minimalnim dimenzijama, što omoguæuje smeštanje u najmanje prostore. Visok komfor pripreme sanitarne vode, zahvaljujuæi sekundarnom ploèastom izmenjivaèu visokog uèinka. Ovaj Junkersov kotao se odlikuje solarnom kompatibilnošæu. Svi modeli koji su namenjeni samo za grejanje imaju u sebi ugraðen trokraki ventil što omoguæava dodavanje akumulacionih bojlera bez posebnih troškova. Junkers gasni kotlovi su atestirani u Institutu Mihailo Pupin u Beogradu.
CERACLASS EXCELLENCE JUNKERS gasni kotao namenjen kupcima koji pažljivo prave izbor i kojima su važne karakteristike ureðaja, ušteda u radu, kolièina tople vode za kupatila, moguænostima kombinovanja sa drugim sistemima grejanja ... Ceraclass Excellence sa svojom snagom od 24,28 i 35kW potvrðuje da je namenjen za više nego ozbiljne stambene objekte i sisteme grejanja èak i do 400 m2. Model koji je namenjen samo za grejanje je opremljen sa trokrakim ventilom kako bi uz njega mogao da se ugradi akumulacioni bojler. Ovaj Junkersov kotao se odlikuje solarnom kompatibilnošæu. Junkers se potrudio da za vas napravi izuzetno tih ureðaj - samo 38 db što odgovara šumu unutrašnje jedinice klima ureðaja. Ovaj Junkersov kotao opremljen je najsavremenijom regulacijom generacije Heattronic III sa neverovatnim moguænostima. Junkers gasni kotlovi su atestirani u Institutu Mihailo Pupin u Beogradu.
COMPACT 2 Zahtevi potrošaèa vezano za pripremu tople vode idu u dva pravca: trazi se kolièina tople vode i temperatura. JUNKERS gasni protoèni bojleri Compact 2 daju vrhunski odgovor na oba zahteva. U ponudi je uredjaj koji priprema èak do 18 litara tople vode u minuti, a svi modeli su opremljeni sistemom koji obezbedjuje konstantnu temperaturu tople vode prilikom promene protoka... Karakteristike: - velike kolièine tople vode: 11, 14 ili 18 litara u minuti (dT=25C) - stabilna temperatura vode prilikom promene protoka - automatsko paljenje - integrisani hidrogenerator - text display za ispisivanje temperature vode i šifre greške u radu - moguæ rad na butan-propan
Kondenzacioni ureðaji U isto vreme koristimo priliku da Vam skrenemo pažnju da su Junkersovi kondenzacioni ureðaji najprodavaniji na tržištu. Visok stepen iskorišæenja karakteriše sve modele od 18-42 kW pa do najveæih Cerapurmaxx snage 65 i 90 kW. Ukoliko Vam je potrebno više tehnièkih informacija stojimo Vam na raspolaganju. Takodje ukoliko vam treba adekvatna tehnièka dokumentacija molim Vas da nam se obratite na email.
« Prethodna strana