0
[ 21 04 2007 ]

Interklima - Zagreb 2007

U periodu od 17-21.4. 2007 održao se 19. međunarodni sajam grejanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda- Intereklima. Na sajmu su prisutni većina naših partnera a posebno se istakao Centrometal.
Centrometal kao jedan od najznačajnih privrednika Hrvatske industrije prisutan je na sajmu na prostoru od 380 m2. Na prostoru je izložena skoro kompletna gama proizvoda koja je sigurno našira na tržištu. U isto vreme prezentovano je i 10-tak novih proizvoda kao i modifikacije na postojećim modelima. Najznačajnije promocije su: Eko CKS 500 - kotao na čvrsto gorivo snage 500 kW Eko PEK 29 - kotao - štednjak sa pećnicom snage 29 kW. U isto vreme znatno je pojednostavljen odabir izmedju zimskog i letnjeg režima rada. Postoji samo jedna rešetka za sagorevanje koja se pomera po vertikali Eko Ck - Centrometalov najprodavaniji kotao je doživeo estesko doterivanje Bio-tec - kotao koji sagoreva na principu pirolize snage od 18-80 kW. Nakon 18 meseci testiranja i probnog rada doživeo je svoju komercijalnu prezentaciju. Kontejnerska kotlarnica CKK - kompletno opremljena kotlarnica sa svim potrebnim radnim i sigurnosnim elementima smeštenim u nezavisnu celinu koja se dodaje uz postojeći objekat. Mogu biti snage od 18 - 1500 KW. Za njegov rad je potrebno obezbediti samo dimnjak i električni i vodovodni priključak. CAS 2000 - akumulacioni rezervoar tople i hladne vode zapremine 2000 litara. Cm pelet set - set za sagorevanje peleta, u setu se nalaze: rezervoar za gorivo, pužni prenosnik, gorionik i automatika za upravljanje sistemom. Opširinije o ovom sistemu i peletu uopšte naknadno ćemo Vas informisati Centro Keramik - izuzetno lepo dizajnirani kotlovi snage 28 kW Solarna regulacija SOLAR - regulacija za solarne sisteme koja je dosada isporučivana u okviru Solarnog bojlera STEB sada je spakovana u kutiju i pripremljena za nezavistan rad. Laddomat 21 - ovaj sklop u saradnji sa termostatskim trokrakim ventilom CTV omogućava brzo postizanje radne temperature kotlova na čvrsto gorivo a nakon toga i održavanje te temperature i takodje čuvanje "hladnog kraja kotla"... Poseban kuriozitet Centrometalovog štanda su dva vršnjaka iz 1968 godine: Automobil Jaguar E-Type 4.2 i kotao Centrometal. Oba su i dalje u odličnoj formi. Automobil može da razvije brzinu od 220 km/h a kotao je na žalost samo muzejski eksponat vlasnika ali i dalje lepo izgleda. U isto vreme to nije najstariji napravljeni kotao. Centrometal je prvi kotao napravio još 1965 godine.

Centrometal je i ove godine izlagač na Sajmu tehnike u Beogradu od 8-12 maja 2007 u Hali 14 tako da ćete novitete moći da vidite i u Beogradu. U isto vreme naše preduzeće kao uvoznik vam stoji na raspolaganju po svim tehničkim i komercijalnim pitanjima.
« Prethodna strana