0
[ 16 06 2014 ]

Dani otvorenih vrata - DOV 2014

Od 04. - 06. juna 2014. godine u našim poslovnim prostorijama u Vrčinu, organizovali smo manifestaciju sajamskog karaktera Dani otvorenih vrata.
U periodu od 04. do 06. juna 2014. u sedištu našeg preduzeća u Vrčinu održana je 4. po redu manifestacija pod nazivom Dani otvorenih vrata.

Manifestacija koja je imala za cilj promocije i prezentacije novosti iz našeg prodajnog programa uz prijatno druženje sa dragim poslovnim partnerima i saradnicima...

Što u okviru izložbenih štandova, a što u infomobilima svoje proizvode ove godine su predstavili preko 30 naših partnera (Centrometal, Bosch, Herz, Fondital, Rems, Caleffi, Rehau, MBS, Schiedel, Henco, Oventrop, Zehnder, Fischer, Mikoterm, Grundfos, Grohe, Slovarm, Henkel, Interplast, Termorad, Tiemme itd). Takođe, ovo je bila i prilika da se predstave i novi programi u našem prodajnom programu: LG, Siemens, Sabiana, MTA, Thermokraft, Tim Sistem, Varem, Mik Maring, Pino Art...

Sva tri dana koliko je trajala manifestacija u vremenu od 11h do 15h održavana su stručna predavanja.

Centrometal je predstavio nova rešenja iz proizvodnog programa, sa posebnim osvrtom na kotao na pelet PelTec 12-48 kW i kaminske peći na pelet CentroPelet modele Z, ZS i ZV. IDM toplotne pumpe i Rehau sistemsko rešenje za obnovljive izvore energije prdstavili su Vladan Đurđević i Darko Aljinović. Bosch je ove godine dao više pažnje solarnim kolektorima (ispred je na maketi krova bila montirana pokazna instalacija solarnog sistema). Mikoterm je predstavio novi modulacioni kotao E-Tronic 7000. U okviru predstavljanja novih programa, iz širokog poizvodnog programa LG predstavljena je toplotna pumpa Therma V, dok smo kod Simens-a predstavili način izbora opreme. Aleksandar Obradović je predstavio celokupan asortiman Sabiana fan coil uređaja.

Dosta novog moglo se videti i na štandovima tako da su predstavljene nove Tim Sistem peći na pelet, Thermokraft panelni radijator, program kotlovskir sabirnika i hidrauličnih skretnica Mik Maring... 

 

Za vreme trajanja manifestacije, posetilo nas je preko 900 gostiju, uglavnom naših stalnih poslovnih partnera. Bilo je predviđeno da manifestacija traje od 11 do 17 časova, ali u prijatnoj atmosferi, uz posluženje i muziku, druženje je znalo da potraje i dosta duže od predviđenog vremena.

 

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

osmrtnice

 

 
 

 

 

« Prethodna strana