0
[ 26 08 2013 ]

Obuka servisera za nove Centrometalove proizvode

U centrali Centrometala, 23.08.2013. godine, organizovan je seminar za osposobljavanje servisera za održavanje novih proizvoda Pel Tec i Centropelet.

Centrometal je na tržište Srbije izbacio dva nova proizvoda, kotao na pelet Pel Tec i peći na pelet Centropelet. Kako bi prodaju ovih proizvoda pratila i kvalitetna servisna služba, u prostorijama Centrometala, u njihovom novom ispitno školskom centru, organizovano je interaktivno predavanje od strane Centrometalovog inženjera Marka Grđana koji je teoretski, kao i praktično, preneo znanja o novim proizvodima. Svaki od servisera učestvoao je aktivno u podešavanju rada kotlova i peći i rešavanju raznih situacija izazvanih simulacijom problema...

Pre početka seminara, kao nesvakidašnju zanimljivost mogli smo da vidimo utovar akumulacionog rezervora prečnika 4 m, visine 22 m, čija je zapremina 250 000 litara. Rezervoar je proizveden za jednu toplanu u Austriji i njegova izrada je trajala punih mesec dana. Mogućnost izrade proizvoda ovakvih gabarita u Evropi ima jedino jedna švajcarska firma i firma Centrometal.

 

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana