0
[ 11 06 2013 ]

Održani Etažovi dani otvorenih vrata 2013

U periodu od 05. do 07. juna 2013. u sedištu našeg preduzeća u Vrčinu održana je 3. po redu manifestacija pod nazivom Dani otvorenih vrata.

Manifestacija koja je imala za cilj promocije i prezentacije naših partnera, na kojoj su mogli da se vide mnogi noviteti uz druženje sa ljudima koji imaju istu oblast interesovanja.

Što u okviru izložbenih štandova, a što u infomobilima svoje proizvode predstavili su mnogi naši partneri kao što su: Centrometal, Bosch, Herz, Fondital, Rems, Caleffi, Rehau, MBS, Schiedel, Henco, Oventrop, Zehnder, Fischer, Mikoterm, Grundfos, Grohe, Slovarm itd.

Sva tri dana koliko je trajala manifestacija u vremenu od 11h do 15h održavana su stručna predavanja u kojima su učestvovale firme:

- Centrometal je predstavio novitete iz proizvodnog programa kao što je kotao na pelet PelTec 12-48 kW i kaminske peći na pelet CentroPelet modele Z, ZS i ZV.

- Herzovo predavanje je bilo na temu kotlova na biomasu i o novoj regulaciji T Control.

- Bosch je upoznao prisutne sa svojim novim solarnim kolektorima.

- Rehau je predavanje usmerio na obnovljive izvore energije i predstavio nove toplotne pumpe IDM.

- Grundfos je predstavio svoje pumpe Sololift iz programa vodovoda.

- Grohe je prezentovao svoj program sanitarnih baterija i slavina.

Svakodnevno po završetku stručnih predavanja i obilaska štandova, prisutnima je bila omogućena poseta našem ispitno-školskom centru, ili po želji da druženje nastave u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku. U takvom okruženju, druženje je znalo da potraje i znatno duže od predviđenog vremena za ovu manifestaciju. Za vreme trajanja Dane otvorenih vrata, sajam je posetilo preko 900 gostiju.

Ovim putem koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste uveličali ovu našu priredbu i biće nam zadovoljstvo da se sledeće godine okupimo ponovo.

smrtovnice

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

« Prethodna strana