0
[ 23 04 2013 ]

Posetili smo Grundfos fabriku u Inđiji

U svrhu upoznavanja naših partnera sa fabrikom Grundfos, 18.04.2013.g. organizovali smo posetu novoizgrađenoj fabrici u Inđiji.

Nova fabrika je objekat modernog dizajna i nalazi u industrijskoj zoni u Inđiji pored samog autoputa. U fabrici je trenutno zaposleno 140 ljudi, stim da fabrika trenutno ne radi sa punim kapacitetom pošto svakodnevno pristiže nova oprema iz Danske koja se trenutno instalira. Nakon instalacije svih proizvodnih linija, planirano je da se broj zaposlenih poveća na 350 ljudi. U fabrici se proizvodi najpopularniji i najprodavaniji Grundfosov program cirkulacionih pumpi za grejanje i cirkulaciju vode. Grundfos u Inđiji je uglavnom svoju proizvodnju usmerio prema izvozu, tako da se najveći deo proizvedene robe izvozi u Rusiju i Evropsku uniju, dok je manji deo proizvodnje namenjen domaćem tržištu.

Po dolasku u fabriku, ljubazni domaćini su nas poveli u obilazak proizvodnih pogona, kao i pratećih objekata poput kotlarnice, rashladnih komora, sistema za snabdevanje tehničkom i sanitarnom vodom. Svaki od ovih pogona ostavljao je utisak savršenog reda i organizacije u radu. Briga o bezbednosti zaposlenih je na visokom nivou, U sklopu fabrike se nalazi i sala za vežbanje sa teretanom koja je na usluzi zaposlenima u cilju očuvanja dobrog zdravstvenog stanja.

Nakon obilaska fabrike, posetili smo Grundfosov školski centar gde su predavači Nikola Topalović i Vanja Daničić izneli svoje predavanje i upoznali nas sa proizvodnim programom cirkulacionih pumpi za grejanje, cirkulaciju vode i pumpi za otpadne vode.

smrtovnice

 

 
 

 

 

« Prethodna strana