0
[ 18 09 2012 ]

Team bulding 2012

I ove godine naša firma je održala Team building, 08. i 09. septembra 2012.godine na Srebrnom jezeru u hotelskom kompleksu Silver Lake.

Prvog dana po dolasku u hotel za zaposlene u preduzeću bila su organizovana predavanja na razne teme.

Po završetku predavanja i radnog dela, druženje zaposlenih nastavljeno je na brodu gde smo u opuštenoj atmosferi uživali u lepoti Dunava i prirodni koje okružuju ovu reku u tom delu Srbije.

Nakon plovidbe i večere za animaciju zaposlenih bila je zadužena živa muzika uz koju su sami zaposleni organizovali karaoke, najboljima i najhrabrijima od njih podeljeni su i prikladne nagrade.

Drugog dana boravka u nedelju, druženje je bilo predviđeno uz razne sportske aktivnosti kao što su pecanje, tenis, vožnja biciklom, pikado, mini golf, šah itd. U svakom od ovih sportova organizovano je takmičenje, a najboljim učesnicima su podeljene medalje.

Posle ručka nedeljno popodne bilo je iskorišćeno za posetu jednoj od najvećih arheoloških nalazišta u našoj zemlji Viminacijumu, gradu koji je u VII veku bio glavni grad rimske provincije Gornje Mezije koja je obuhvatala najveći deo današnje Srbije i severnu Makedoniju.

Završetak posete Viminacijumu naznačio je da se bliži kraj još jednog prijatnog druženja zaposlenih unutar preduzeća Etaž, posle toga svako je krenuo svojim putem prema mestu boravka.

smrtovnice

 
 

 

 

« Prethodna strana