0
[ 29 11 2009 ]

40. jubilarni kongres KGH - staro mesto susreta

Pozivamo Vas da nas posetite na predstojećem 40. jubilarnom kongresu i izložbi o KGH od 02. do 04. decembra 2009. Opširnije...

Naše preduzeće je i ove godine prisutno kao Glavni sponzor i izlagač na štandovima 72 i 73.

Ovogodišnji, četrdeseti, međunarodni kongres o grejanju, hlađenju i klimatizaciji predstavlja redak primer – da se jedan stručno-naučni skup održava redovno svake godine, pune četiri decenije, okupljajući svaki put sve više učesnika i stalno proširujući krug pitanja o kojima raspravlja. Od prvog skupa, 1970. godine do danas, željni usavršavanja, saznanja o dostignućima u struci gde god ih ima i predstavljanja drugima svojih ideja i rezultata – naši stručnjaci se sreću sa kolegama sa svih kontinenata. U isto vreme, beogradski kongres o KGH dobija priznanja i podršku svih svetskih asocijacija u oblasti KGH, u nastojanjima da se potrošnja energije u građevinskim objektima – inače najveća u svim zemljama sveta – svede na najmanju moguću meru i usmeri na obnovljive izvore koji predstavljaju rešenje za dalji opstanak Zemlje.

Moto Kongresa se odnosi na održivi razvoj, prihvaćen kao ideja vodilja, mada naš budući razvoj zavisi i od onoga što je nasleđeno iz prošlosti. Prateća izložba, koja se za ove četiri decenije razvila u jedinstvenu smotru opreme i tehnologija u KGH, svedoči da sve što je dogovoreno, naučeno i istraženo, vredi samo kada je ovaploćeno u praksi.

Kompletan program kongresa možete preuzeti ovde.

 

« Prethodna strana