0
[ 01 08 2009 ]

Prva "Kuća instalacija"

U skladu sa razvojem preduzeća otpočeli smo novo poglavlje u našem poslovanju. Kuća instalacija figurativan naziv za prvi objekat u kome će se okupljati sve grupe instaletera- grejanje, voda, klima i elektro. Opširnije...

U renoviranom prostoru na dobro poznatoj adresi u Boleču – Smederevski put 3a, 31.07.2009 godine počela je sa radom Kuća instalacija na 200 m2. Prvi objekat tog tipa u našem preduzeću.

Osnovna ideja je da okupljamo instalatere svih profila u gradjevinarstvu na jednom mestu.

Pored polja grejanja u kome poslujemo od samog početka našeg poslovanja, u okviru Kuće instalacija je i oprema za instalatere klimatizacije kao i vodovoda i kanalizacije.

bolec grejanje

bolec voda

Kuriozitet je da smo u skladu sa dobrim partnerskim odnosima koje imamo sa jednim od najvećih distributera elektro materijala u Srbiji jedan deo prostora opremili elektro materijalom tako da sada praktično nema instalatera koji ne može da se snabde u okviru našeg objekta.

Osim dobro poznatih dobavljača sa kojima radimo čitav niz godina od novosti koje mogu da se vide i kupe u okviru prostora svakako su kamini i peći preduzeća Edilkamin iz Italije kao i program vodovodnih cevi i fitinga Grčkog proizvodjača Interplast o čemu ćemo Vam više pisati u narednom periodu.

Otvaranju su prisustvovali i naši stalni partneri kako dobavljači tako i instalateri iz Kluba saradnika.

Takodje Edilkamin i Valsir su se potrudili da obezbede info mobil vozila sa opremom koja je u funkciji.

bolec infomobil

Što se tiče Edilkamina u pitanju je kamin na drva (model Aquatondo 22 sfera) koji je povezan na sistem radijatorskog grejanja i pripreme sanitarne vode kao i model Iris – peć na pelet. Valsir unutar vozila ima sve modele vodokotlića u funkciji kao i sistem podnog grejanja.

Ova vozila će i u narednom periodu biti u Srbiji tako da ćete ih moći sresti na brojnim prezentacijama. Ukoliko ste zainteresovani za prezentaciju u Vašem mestu možete nas kontaktirati.

 

« Prethodna strana