0
[ 11 05 2009 ]

Sajam Tehnike je počeo

Jedinstvena prilika da upoznate kako funkcionišu kotlovi na pelet, kamini za centralno grejanje, solarno vazdušno dogrevanje i priprema sanitarne vode i to sve sa uredjajima koji su u funkciji....Opširnije...

 

Ove godine sajam je zaista sajam u svakom smislu reči. Puno novih inovativnih stvari i rešenja. I mi smo se potrudili da vam predstavimo brojne novitete i to ne samo kao eksponate koji su lepi za videti već i kao eksponate koji su zaista u radu.

 

Tako smo se ove godine preko našeg dobavljača Centrometal potrudili da Vam omogućimo da vidite kako funkcioniše kotao na pelet. Jedinstvena prilika da se upoznate sa prednostima ovog goriva i načina grejanja uopšte.

 

Takodje Edilkamin je za ovu priliku omogućio da se unutar info mobila vidi kako funkcioniše kamin sa mogućnošću grejanja i pripreme sanitarne vode.

 

Ono što je zaista novo i i inovativno je solarno vazdušno grejanje i priprema sanitarne vode koje može da funkcioniše bez bilo kakvog elektro napajanja pa čak nije potrebno ni baterijsko napajanje a proizvod je Nemačke firme Grammer. Vazduh cirkuliše kroz kolektor i objekat pomoću ventilatora koji se napaja putem fotonaponske ćelije. Sistem ne zahteva nikakvo održavanje i potpuno je autonoman,...

 

 

I još mnogo toga novoga. Mi smo u hali 4 (bivša hala 14) na štandu broj 4084.

« Prethodna strana