0
[ 28 12 2008 ]

Bogata nagrada za vredne saradnike

U petak 26.12.2008. održana je svečana večera Kluba saradnika Etaž na kojoj su podeljene nagrade u okviru Akcije „Najsrećniji medju najvrednijima 08“ sa glavnom nagradom – automobil Škoda roomster Practic. ... Opširnije

 U skladu sa obećanjem datim s početka godine nagradjeni su naši najverniji partneri članovi Kluba saradnika Etaž, koji kupuju u okviru naše maloprodajne mreže a koji su pri tome morali imati i sreće da dobiju jednu od prve tri vredne nagrade. U skladu sa pravilima igre sakupljani su bodovi tokom čitave godine a epilog - izvačenje nagrada se odigralo 26.12.2008 i najsrećnijima medju najvrednijima pripale su sledeće nagrade:

1. Nagrada – dostavno vozilo Škoda roomster Practic

2. Nagrada – LCD televizor Samsung 37`` + Samsung Home Theatar

3. Nagrada – ručna bušilica BOSCH GBH 40-5 sa kompletom alata

   

  Takodje, ovom prilikom uručene su nagrade za članove kluba koji su postigli zavidne rezultate na pojedinim programima tako da su od strane naših dobavljača Fonditala, Centrometala i Junkersa nagradjeni članovi kluba koji su instalirali najviše kotlova a posebna nagrada pripala je g-dinu Miloju Cerovini koji je ugradi najveće kotlove proizvodjača Centrometal u 2008. godini u Srbiji i to na objektu Pevec u Krnjači snage 2 x 800 kW.

   

  Posebna zavalnost i simbolična nagrada je dodeljena našem vernom saradniku i partneru g-dinu Slobodanu Rančiću koji nam dugi niz godina nesebično pomaže svojim stručnim poznavanjem materije u svakodnevnom radu, rešavanju problema i razvijanju novih tehnologija.

  Svi ostali gosti dobili su prigodne poklone u znak zahvalnosti za poverenje ukazano našem preduzeću.

   

  Za sledeću godinu se planiraju nove akcije sličnog tipa a najkasnije do 01.04.2009 znaće se nagradni fond i pravila učestvovanja. Takodje, se planira i čitav niz obuka i predavanja (u saradnji sa našim dobavljačima) u cilju usavršavanja članova kluba kao i sportsko rekreativna druženja i putovanja.

   

  Još jednom se ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom poverenju svim članovima Kluba saradnika Etaža, želimo im srećne Novogodišnje i Božićne praznike i nadamo se da ćemo u narednoj godini postići još bolji rezultat na obostrano zadovoljstvo.

   

  Vaš Etaž

« Prethodna strana