0
[ 12 10 2008 ]

24. medjunarodni sajam gradjevine Novi Sad

U periodu od 4. do 8. novembra održaće se Sajam gradjevine u Novom Sadu. Naše preduzeće je prisutno u Hali 1.Radno vreme sajma od 10 do 19 časova. Opširnije...

Premijerno ove godine u novom terminu sa novom snagom sajmova investicija, energetike, elektronike i telekomunikacija, logistike i transporta, održaće se i Međunarodni sajam građevinarstva. Želja Novosadskog sajma je da spoji domaće i strane investitore i građevinske kompanije i da im u ambijentu sajamskog nastupa omogući uspostavljanje "mosta" saradnje u novim projektima.

Interesovanje građevinskih firmi, stručnjaka, ali i široke publike do sada je bilo na zavidnom nivou u prolećnom terminu, ali očekuje se da će u ovom poznom jesenjem terminu Sajam građevinarstva imati još veći odjek, jer je to vreme kada se pripremaju projekti za narednu godinu i planovi za sticanje šire tržišne afirmacije.
Na Sajmu građevinarstva u Novom Sadu projektanti i građevinari imaće prilike za susrete s lokalnim samoupravama, jer se održava u isto vreme sa sajmovima investicija, energetike, elektronike i telekomunikacija, logistike i transporta. Sajam je idealno mesto za upoznavanje s investicionim projektima, kao i za prezentacije već izgrađenih objekata i za predstavljanje i upoznavanje naprednih tehnologija. Sajam građevinarstva u Novom Sadu je jedini sajam tog tipa u regionu koji se održava u jesenjem terminu i prati svetske trendove istorodnih sajmova u Hanoveru, Lajpcigu, Parizu, Birmingemu, Londonu i Bolonji.

 

Izlagači na Sajmu građevinarstva

• Građevinska preduzeća
• Proizvođači građevinskog materijala, mašina i alata
• Uvoznici, zastupnici svetskih proizvođača građevinskih materijala, mašina i alata...
• Firme za projektovanje, inženjering, rekonstrukciju i restauraciju
• Zanatske radnje i radionice za instalacione i završne radove u građevinarstvu
• Agencije za nekretnine
• Izdavači stručnih publikacija

« Prethodna strana