0
[ 22 05 2008 ]

Ponovo nagrada

I na ovogodišnjem Sajmu tehnike 52. po redu naše preduzeće je dobilo priznanje za uspesan promotivni sajamski nastup.
U periodu od 12. do 16. maja održan je 52. Sajam tehnike pod nazivom „Uključi se“. Naše preduzeće je dobilo nagradu za uspešan promotivan nastup i uz Vaillant je jedini dobitnik iz Hale 14 gde su smešteni svi izlagači iz oblasti termotehnike. Osim ove nagrade izlagači u Hali 14 su nagradjeni i za tehnička dostignuća i to: Junkers za zidni kondenzacioni gasni kotao sa akumulacionim rezervoarom Cerapur Acu, Vaillant za toplotnu pumpu kao i Viessmann za toplotnu pumpu. Iako u malo izmenjenom terminu (od ponedeljka do petka) sajam je obeležila dobra poseta, pre svega kolega iz oblasti termotehnike a donekle i krajnjih korisnika.
Ono što je novost u našem preduzeću a prezentovano na sajmu svakako je jedan potpuno novi program – klimatizacija. Na sajmu je predstavljen program fan coil uredjaja i čilera renomiranog proizvodjača Airwell iz Francuske i ujedno promovisano distributerstvo za našu teritoriju koju smo dobili.
Takodje potpuno novi program su i dimnjački sistemi – Schiedel. Schiedel je i do sada uspešno poslovao na teritoriji naše zemlje a ono što je posebno u saradnji Etaža i Schiedela je ekskluzivno distributerstvo za program sanacionih inox dimnjaka. Naravno, osim programa sanacionih dimnjaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo i kompletan program ovog najvećeg svetskog proizvodjača dimnjačkih sistema.
Na sajmu su osim ovih noviteta bili prezentovani i svi drugi naši prodajni programi po kojima smo prepoznatljivi već duži niz godina.
Svakako kada se govori o novitetima iz našeg preduzeća novost je i prvo štampano izdanje prodajnog programa našeg preduzeća kao i novi software sa automatskim ažuriranjem cena.
Ukoliko ste zainteresovani možemo Vam ih dostaviti. U narednom periodu biće više reči o našim novim programima.
« Prethodna strana