0
[ 30 04 2007 ]

Zašto posetiti Etažov štand na Sajmu tehnike 2007

I ove godine smo pripremili veliki broj novosti i promocija na Sajmu Tehnike od 08-12 maja 2007 godine. Potražite nas u Hali 14 štandu 1577. Junkers, Aquamax, Henco...Dobro došli !!!
U skladu sa tendencijom da Vam pružimo kompletnu ponudu opreme za grejanje i gas ove godine promovišemo dva nova program u našoj ponudi - Junkers i Aquamax Junkers - ovog renomiranog proizvodjača kotlova, bojlera za sanitarnu vodu i opreme za njih nije potrebno posebno predstavljati. Na Sajmu tehnike biće promovisani novi modeli u ponudi. Modeli su smanjenih dimenzija, restilizovanog dizajna i unapredjenih karakteristika tako da dobijate viši nivo komfora.
Aquamax - proizvodjač specijalizovan za pripremu i tretman vode, kako za kućne potebe tako i za industrijske. U ponudi se nalaze pumpe za čišćenje izmenjivača i toplovodnih instalacija, hemisjka sredstva za čišćenje i prevenciju, magneti za sprečavanje pojave kamenca, filteri, dozatori i omekšivači vode.
Henco - ovaj program je već duži niz godina u našoj ponudi. Ono što je novo je prezentacija novog sistema spajanja PEX cevi bez pomoći alata. Sistem se naziva HENCO VISION i na našem štandu će se vršiti praktične demonstracije načina rada sa ovim sistemom kao i test - proba na izdržljivost pomoću specijalne mašine. Mašina simulira realnu instalaciju centralnog grejanja povećanjem i smanjenjem pritiska u instalaciji. Takodje ono što je karakteristično za ovaj način spajanja je da je veza napravljena ovim sistemom i razdvojiva.
Rems - takodje provereni program koji je duži niz godina prisutan na našem tržištu. Na našem štandu će se vršiti praktične demostracije mogućnosti ovog visokokvalitetnog alata I još mnogo toga novog možete pogledati kod nas (Caleffi, Danfoss, Herz, FAF,...) i naših partnera koji samostalno izlažu (Centrometal, Beretta, Cini...)
« Prethodna strana